מתכון אושפלו

 

אושפלו  ארוחה בסיר

סיר מושלם לשבת
מתכון מאת gali su

המרכיבים –

3 בצלים
קילו וחצי בשר חתוך לקוביות 3x 3
8 גזרים חתוכים דק
אורז עגול

בשר לקחתי צלי כתף מספר 5 אפשר להשתמש גם באסדו בשריר או בכבש

4 כוסות אורז עגול

מלח

פלפל

קצת סוכר

מרק עוף

כמון

ההכנה –

לשים קצת שמן בסיר ולסגור את הבשר עם תבלינים, מלח פלפל לבן להוסיף מים שיכסו ולבשל כשעתיים על אש נמוכה.

4 כוסות אורז עגול להשרות כשעה במים פושרים

כשהבשר מוכן מסננים אותו מהימים ושומרים אותם.
חותכים את הבצל לקוביות קטנות מטגנים עד להזהבה מוסיפים את הגזר
כף סוכר מלח פלפל אחרי שהגזר קצת רך מוסיפים את הבשר מעליו את האורז שהושרה.
על כוס אורז שמים כוס מים

להשתמש במים שנשארו מהבשר קודם ולהשלים עם מים.

אחרי הרתחה מכסים עם מגבת סוגרים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה מאוד בסביבות שעה
בהצלחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *