מתכון לקציצות בשר שכולם אוהבים כל שישי חובה על השולחן

אלה קציצות בקר שאצלי לא מוותרים עליהם, כל שישי חובה על השולחן
קציצות בשר של יום שישי
מאת – אמיליה אוזן
המרכיבים-
חצי קילו בשר טחון
בצל
תפוח אדמה
פטרוזיליה וכוסברה חופנים
חצי כרישה
ביצה
רבע כוס פירורי לחם
פפריקה
פלפל שחור
מלח
מעט כמון
שום כתוש אחד
ההכנה –
נכניס לקערה את הבשר נגרד תפוח אדמה ובצל.
נערבב עם שאר המרכיבים.
נשים קצת במקרר לספוג טעמים.
ניצור כדורים ונשטח.
נטגן בשמן עמוק.
 אגב לא טובלת בביצה ולא מקמחת בקמח!
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *