עוגת סינבון נדירה העוגה שלכם לשבת הקרובה

 

דרורית אוברפרשט

עוגת סינבון נדירה, טעימה ואוורירית

והיא פרווה

מאת – דרורית אוברפרשט

המתכון לעוגת סינבון

חממו תנור 150 מעלות גוף עליון תחתון

גודל הסיר ג׳חנון שהכנתי 22

המרכיבים

7ביצים גודל לארג׳

כוס ורבע סוכר

כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

2 כוסות קמח

כוס קמח תפוח

1 אבקת אפיה

כף תמצית וניל

לתערובת קינמון

כף קינמון

סוכר חום

מיץ לימון

גרידה מתפוז

ההכנה

להקציף במיקסר על מהירות גבוהה

ביצים וסוכר לקבלת קצף תפוח מאוד.

להוסיף כוס שמן בזרזוף

להוסיף כוס מיץ תפוזים טבעי

להנמיך את המיקסר ולהוסיף

2 כוסות קמח רגיל מנופה

כוס קמח תופח מנופה

1אבקת אפיה

כף תמצית וניל

לערבב עד שהקמח נטמע,

ערבוב ייתר של הקמח מקשה את העוגה.

לרפד סיר ג׳חנון ולשמן היטב עם נייר אפיה,

לצקת את התערובת ולהשאיר בצד בערך כוס מהתערובת

להוסיף לתערובת

כף קינמון

2כפות סוכר חום דמררה

כפית מיץ לימון

מעט גרידת תפוז

לערבב ולצקת על התערובת הלבנה, לערבב עם שיפוד כמו עוגת שיש

זמן אפיה משוער שעה וחצי, לא לפתוח תנור!

להכנת הציפוי

150 גרם אבקת סוכר

ורבע כוס מים

לערבב היטב ולצקת על העוגה

הציפוי צריך להיות טיפה סמיך.

כל המידות בכוס חד פעמי בנוני שתיה חמה

בהצלחה לכולם

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *