עוגת סינבון נדירה, טעימה ואוורירית
והיא פרווה
מאת – דרורית אוברפרשט
המתכון לעוגת סינבון
חממו תנור 150 מעלות גוף עליון תחתון
גודל הסיר ג׳חנון שהכנתי 22
המרכיבים –
7ביצים גודל לארג׳
כוס ורבע סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
כוס קמח תפוח
1 אבקת אפיה
כף תמצית וניל
לתערובת קינמון
כף קינמון
סוכר חום
מיץ לימון
גרידה מתפוז
ההכנה –
להקציף במיקסר על מהירות גבוהה
ביצים וסוכר לקבלת קצף תפוח מאוד.
להוסיף כוס שמן בזרזוף
להוסיף כוס מיץ תפוזים טבעי
להנמיך את המיקסר ולהוסיף
2 כוסות קמח רגיל מנופה
כוס קמח תופח מנופה
1אבקת אפיה
כף תמצית וניל
לערבב עד שהקמח נטמע,
ערבוב ייתר של הקמח מקשה את העוגה.
לרפד סיר ג׳חנון ולשמן היטב עם נייר אפיה,
לצקת את התערובת ולהשאיר בצד בערך כוס מהתערובת
להוסיף לתערובת
כף קינמון
2כפות סוכר חום דמררה
כפית מיץ לימון
מעט גרידת תפוז
לערבב ולצקת על התערובת הלבנה, לערבב עם שיפוד כמו עוגת שיש
זמן אפיה משוער שעה וחצי, לא לפתוח תנור!
להכנת הציפוי
150 גרם אבקת סוכר
ורבע כוס מים
לערבב היטב ולצקת על העוגה
הציפוי צריך להיות טיפה סמיך.
כל המידות בכוס חד פעמי בנוני שתיה חמה
בהצלחה לכולם
תגובה אחת
סינבון זה עוגות שמרים רולדה וחותכים לסינבון