מתכון כפיתות
מאת – טל שלי
המרכיבים –
חצי קילו חזה עוף טחון או בקר
פטרוזיליה
שמיר
כוסברה
2 בצלים מגורדים
תפוח אדמה מגורד
ביצה
2 שיני שום
רבע כוס קמח
ההכנה –
לקצוץ דק פטרוזיליה שמיר וכוסברה, להוסיף לבשר הטחון
להוסיף גם 2 בצלים ו2-3 שיני שום לכתוש,
ביצה אחת ,תפוח אדמה מגורד
תבלינים פלפל שחור פלפל אנגלי קצת מוסקט מלח תבלין לקציצות ופפריקה וקמח לערבב טוב
ליצור כדורים לטגן בשמן עמוק
לרוטב :
לערבב רסק קטן עם קצת שמן
מלח, פלפל שחור שיני שום כתושות, כף פפריקה כוס מים רותחים ,לסדר קציצות תפוחי אדמה בסיר
לשפוך הרוטב
לבשל עד שהתפוחי אדמה יתבשלו ושישאר קצת רוטב בהצלחה
טל שלי
7 תגובות
זה תבשיל טוניסאי שאנחנו עושים אותו מזמן להורדון.
נכון
אפשר גם להוסיף.
פרוסות של לחם רטובות
וכפיתות אמיתיות הם עם סולת ולא קמח
אפשר מה שמתאים לך
גם 2 בצלים מגורדים וגם 2 בצלים קצוצים? ולבסוף רשום קציצות תפוחי אדמה?
לא מדוייק.אנחנו שמים רק לחם שרוי סחוט.רק הגרבאים שמים סולת.
כל אחד עושה אחרת אין אחד שדומה לשני