בטטה צלויה מטריף
כמה טעים
המתכון של עטרה ז'ורנו
תוספת מנצחת לארוחת שבת
תשמרו את המתכון מומלץ
המרכיבים –
4 בטטות.
6 שיני שום.
כוסברה טריה.
מלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן זית..
ההכנה-
לשטוף את הבטטה היטב ולחתוך לאורך.
להשאיר את הקליפה של הבטטה למי שאוהב.
יש לשים את התבלינים, כוסברה והשום בקערה ולערבב היטב.
לאפות את הבטטה כ-30 דקות בחום של 200 מעלות שהתבנית מכוסה בנייר כסף.
ב- 5 דקות האחרונות יש להסיר את הנייר הכסף ולהעביר את התנור לתוכנית גריל.