בסיר הזה נאפו כבר מאות, אולי אלפי עוגות,(הוא היה של אימי עליה השלום)
טורט/ שיש/ בחושות/ מיץ/ קוקוס.
הכי מוצלח לאפייה של עוגות – הן תמיד מצליחות בסיר הזה
ממליצה לרכוש – יש לקנות בשוק.
הפעם הכנתי עוגת מיץ תפוזים
מאת – פרידה הנדל
המרכיבים-
6 ביצים מופרדות.
כוס וחצי סוכר
2 וחצי כוסות קמח
כפית גדושה אבקת אפייה
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 סוכר וניל
קורט מלח
ההכנה –
חלבונים להקציף עם סוכר.
לאחר קבלת קצף יציב להוסיף
חלמונים.
שמן
מיץ תפוז
סוכר וניל מלח וקמח+א.אפיה.
לצקת את רוב הבלילה לתבנית משומנת ,
אני מוסיפה לחלק שנותר 2 כפות אבקת שוקולית/קקאו , בוחשת ויוצקת מעל, ומערבבת בקלות עם שיפוד.
בהצלחה
3 תגובות
האם זה אפיה בתנור, או על הגז? וכמה זמן על הגז או אפיה בתנור?
בתנור 40-50 דקות
אני אופה את העוגה על הגז על אש קטנה כמעט שעה , יוצאת נהדרת..