עוגת פרג גבוהה
תבנית עם חור אנג'ל
המתכון – מאת דינה חיים
המרכיבים-
2 וחצי כוסות קמח תופח
6 ביצים להפריד
כוס פרג טחון
כוס קוקוס
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
כוס סוכר
ההכנה –
נקציף חלבונים עם סוכר
בקערה שניה נערבב חלמונים ,שמן מיץ. נוסיף את שאר המרכיבים.
נקפל חלבונים מוקצפים לתערובת חלקה.
נעביר בלילה לתבנית משומנת.
אפיה 160 מעלות שעה או עד שרואים שהעוגה ממש יציבה.
אם יש תבנית אנג'ל ממליצה להפוך .
ציפוי שוקולד
חצי אריזה שמנת /פרווה
100 גרם שוקולד מריר
להמיס במיקרו ולשפוך מעל העוגה.
עוגת פרג עננים מטריפה את החושים