אין על בייגלה חם עם חמאה
קבלו מתכון באהבה
מאת – לישי בכר
המרכיבים-
קילו קמח
חצי כוס שמן
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
כף מלח
2 וחצי כוסות מים
ההכנה –
לישה של כל המרכיבים במיקסר וו לישה בינונית כ- 10 דקות. בצק רך וגמיש
מתפיחים כחצי שעה בקיץ בחורף לפחות שעה.
מחלקים ל – 20 כדורים ומגלגלים כל כדור לרצועה.
יוצרים בייגלה מכל 2 רצועות
מרתיחים על הגז סיר מים כמו לפסטה עם 4 כפות סוכר חום וכף סודה לשתייה.
מכניסים את הבייגלה למים הרותחים ל 2 דק מכל צד
מקשטים בשומשום ומלח גס ומכניסים לתנור 200 מעלות
כ 20 דק עד שמשחים והופך לקריספי