מעדן בסקוויטים שוקולד וקפה ב- 5 דקות הכנה

חני קונאשוילי
5 דקות ויש לכם נישנוש לקפה☕️
מאת – חני קונאשוילי
מהיר וקל מכינים לשבת
המרכיבים-
שרוול וחצי של פתיבר בטעם קפה. או רגיל
כחצי כוס אגוזי מלך
שמנת מתוקה 250 גר
כפית נס קפה
150 גר שוקולד מריר
ההכנה –
לפורר ביסקוויטים חתיכות גסות.
2 חופנים אגוזי מלך.
להניח בקערה בצד.
בכלי למיקרוגל:
1 שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל
כפית נס קפה
150 גרם שוקולד
לשים דקה לחימום.
להוציא לערבב.
אם עדיין לא התאחד לשים עוד חצי דקה.
לשפוך על הביסקוויטים לערבב היטב.
לפרוס ניילון נצמד או נייר אפיה לפזר עליו קוקוס בנדיבות.
להניח חצי מהתערובת
לגלגל בזהירות.
להדק היטב.
להכניס למקפיא.
לפרוס בעובי הרצוי.
לשמור במקרר.
בהצלחה חני❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *