זה הזמן להכין מעדן קליפות תפוזים מסוכרות

 

רחל קציל מנו

 

זה הזמן להכין מעדן קליפות תפוזים מסוכרו

מתכון לקליפות תפוזים מסוכרות

המרכיבים-

קליפות מ- 4 תפוזים טריים מהעץ עדיף

לסירופ של הסוכר –

3 כוסות סוכר

3 כוסות מים

מעט מיץ לימון

ההכנה –

לקלף את התפוזים ולהוציא את החלק הלבן כמה שאפשר שלא ישאר הרבה.

להשרות בקערה מכוסה במים לילה שלם ממליצה עם כף מלח גס (מוציא את המרירות)

לאחר מכן לשטוף היטב ולבשל במים את הקליפות חצי שעה .

לסנן.

לבשל סוכר ומים עם לימון עד שמסמיך והסוכר נמס טוב.

להכניס את הקליפות .

לבשל כ- 40 דקות.

מאחסנים בצנצנת זכוכית .

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *