מוקפץ רצועות בקר וברוקולי
ארוחה קלה וטעימה כמו במסעדה
מאת – Debbie Nasiri
המרכיבים-
1/2 קילו ברוקולי טרי חתוך לפרחים
300 גר סטייק אנטריקוט /סינטה
חתוך לרצועות דקות
כף שום
כף ג׳ינג׳ר חתוך דק
כף סויה,
כף חומץ אורז,
כפית קורנפלור
1/2 כפית א.סודה.
ההכנה –
לערבב הבשר עם התבלינים ,קורנפלור וסודה לשתיה. ולהשאיר 1/2 שעה מחוץ למקרר.
בווק או מחבת גדולה לחמם על אש גבוה להוסיף 2 כפות שמן ולהקפיץ את הבשר 2 דק ולהוציא לצלחת.
להוסיף עוד 2 כפות שמן ולהקפיץ את הברוקולי כמה דקות,להוסיף את הבשר
ואז להוסיף לרוטב: כף סויה, כפית קורנפלור, כף טיריקי, כף שמן שומשום,3 כפות רוטב צ׳ילי מתוק.
לערבב עוד דקה ולהוריד מהאש.
המלצה להגשה עם אורז לבן.