עוגת גבינה אפויה עם קרם שמנת

שרה יוסף
עוגת גבינה עם קרם שמנת מעלפת
מאת – שרה יוסף
המרכיבים
תחתית העוגה
1 שרוול פתי בר
100 גרם חמאה
1 כף אבקת.סוכר
1/2 כוס אגוזים או פיסטוקים טחונים
לעוגה
4 ביצים גודל לארג
1 כוס ורבע סוכר
2 סוכר וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
750 גרם גבינה לבנה 5%
250 גרם גבינת שמנת
נפוליאון
1 שמנת חמוצה
קרם
3 שמנת חמוצה
4 כפות אבקת סוכר
לקישוט מעל אפשר
פיסטוק טחון או תותים
 –
לערבב את חומרי התחתית ולשים בתבנית נייר אפיה ולהדק
לחמם תנור 150 מעלות ולאפות את התחתית בערך 10 דקות
לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב היטב עם מטרפה ידנית ולהוסיף לתבנית
לאפות במשך שעה
להוציא לקרר 5 דקות
לערבב היטב את השמנת עם אבקת סוכר ולמרוח מעל העוגה ולהחזיר לתנור ל 10 דקות
להוציא לקרר
היטב על השיש ואז להכניס למקרר לכמה שעות להתייצבות
את תבנית העוגה להניח בתנור על תבנית התנור
מתאים לתבנית 24
בהצלחה ❤️

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *