עוגת גבינה סופלה
תודה לעינב בנזיקרי על שיתוף המתכון
תבנית מלבנית גדולה 25/32
המרכיבים-
קילו גבינה לבנה 5-9%
גביע אחד שמנת חמוצה 200 מ"ל
5 ביצים
כוס רבע סוכר
חבילה אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס קורנפלור
ההכנה –
נפריד ביצים ונקציף חלבונים עם סוכר.
נערבב יחד את כל שאר החומרים בקערה נוספת.
נעביר מבלילת הקצף לתוך בלילת הגבינה בקיפול עדין.
עד שכל התערובת אחידה.
מעביר את הבלילה לתבנית משומנת בחמאה.
נחמם תנור 210 מעלות.
נשים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר עם מים רותחים.
20 דקות על 210 ואחר כך להוריד 160 מעלות עוד שעה או עד שרואים התייצבות של העוגה.
נגיש עם אבקת סוכר