מתכון מעולה לעוגיית שוקולד צ'יפס מושלמת
מאת – נעמי שושן
המרכיבים-
ביצה (m)
1/3 כוס סוכר לבן / חום
50 גרם חמאה רכה /מרגרינה או תחליף אחר לפרווה
רבע כוס שמן
כוס קמח
רבע כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
כפית תמצית וניל
120 גר' שוקולד צ’יפס
אופן ההכנה-
מחממים תנור ל180 מעלות.
מערבבים את כל המצרכים בקערה
לפי הסדר עד לקבלת מרקם חלק ומעט דביק .
מכניסים את התערובת להתייצבות למקפיא ל 10-15 דקות.
מרפדים תבנית בנייר אפיה.
בעזרת כפית שמים כדורים באופן מרווח בתבנית.
משטחים מעט את העוגיות (בעזרת הכפית או בעזרת האצבעות)
ואופים במשך 15 דקות.
מוציאים ומצננים