עוגת שוקולד קפה מדהימה עם קרם מוקה ותלתלי שוקולד

Shirly Shila Maman
עוגת שוקולד קוקוס קפה מטריפה עם קרם מוקה ותלתלי שוקולד
מאת – Shirly Shila Maman
המרכיבים-
לבלילת העוגה:
4 ביצים
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
כוס נס קפה פושר(חד פעמי חמה עם 2 כפיות נס קפה)
2 כוסות קמח רגיל(חד פעמי חם)
1 אבקת אפייה
3/4 כוס קוקוס
3 כפות שוקולית
כף קקאו
לקרם מוקה-
אריזה של שמנת מתוקה/צמחית
כף אבקת נס קפה
3 כפות אבקת סוכר
כף אינסטנט פודינג וניל
ההכנה-
העוגה היא בחושה – לערבב את החומרים היבשים
להוסיף את שאר החומרים ולאחד לתערובת אחידה.
לשמן תבנית 26
לאפות כ 40 דקות או עד שהעוגה תתיצב במרכז , חום 170 מעלות.
כשהעוגה עוד חמה נרטיב בכוס נס קפה חם שמים מים חמים , כפית נס, כפית סוכר, כפית ברנדי/רום)
להכין את הקרם לאחר שהעוגה מתקררת.
להקציף  שמנת מתוקה
עם כף אבקת נס קפה, 3 כפות אבקת סוכר וכף אינסטנט פודינג וניל.
לקשט בתלתלי שוקולד.
באהבה שירלי ממן❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *