אין על סלמון…
והרוטב…אמאלהה 😋😋
מבוסס על מתכון של אהרוני אבל עם שינויים שלי
מאת oshrat chernin
המרכיבים –
נתח סלמון פרוס
לרוטב:
3 כפות שמן זית
2 כפות חרדל חלק
כף גדושה חרדל גרגירים
4 כפות דבש
4 כפות לימון
2 כפות סויה ( אפשר סויה מתוקה )
2-3 כפות צילי מתוק
ההכנה –
לחמם מראש תנור על 200 מעלות .
לערבב את מרכיבי הרוטב ולמרוח מעל הפילה.
לשים בתנור ללא נייר כסף למשך 19 דקות
* לדאוג לשים רוטב גם בצדדים לפני האפייה ולאחריה
בהצלחה תהנו ❤️❤️❤️