עוגת פרג שוקולד מעלפתתתת מזכירה טעם ילדות מבית אימי
קלה וטעימה!
אני הכנתי פרווה והיא אש!
מאת –Noa Aloni
המתכון הוא חלבי
המרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
רבע כוס מים
גביע שמנת חמוצה /מיץ תפוזים
כוס פרג טחון
כוס קוקוס
כוס שמן
כוס קמח תופח
לגנאש-
חצי שמנת /מתוקה/מצחית
100 גרם שוקולד מריר להמיס ולשפוך על העוגה כשהיא קרה.
(אם רוצים המוןן שוקולד מכפילים את הכמות של הגנאש )
ההכנה –
לערבב יחד הכל במטרפה ידנית לפי הסדר הרשום.
לשפוך לתבנית 24 משומנת
אפייה – 170 מעלות בערך 40 דק עד שקיסם יצא יבש ממרכז העוגה.
8 תגובות
לא צריך א. אפיה?
קמח תופח
איזה קמח, רגיל או תופח?
אם רגיל האם צריך אבקת אפיה וכמה, תודה
תופח
מה גודל הכוס?
תודה
אוניברסל
תודה על המתכון. האם אפשר להמיר את כוס הקוקוס בעוד כוס פרג?
כן