עוגת טורט תפוזים ופאקנים קלה להכנה! רכה אוורירית!
עוגת טורט תפוזים ופאקנים אוורירית
מאת – נעומי ברוכין
המרכיבים-
שש ביצים
שקית אבקת אפיה/ שתי כפות
שקית סוכר וניל או כף תמצית ווניל
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים או מים
שתי כוסות וחצי קמח
כוס פאקנים קצוצים
מיפל סירופ
ההכנה –
להקציף ביצים שלמות עם סוכר עד שמקבלים קצף יציב ולבן 8-10 דקות.
להוסיף ווניל ושמן בזיגוג. להוסיף מיץ תפוזים.
להוסיף את היבשים, כולל הפאקנים עד שמקבלים בלילה חלקה.
ליצוק את הבלילה לתבנית עם חור ושוליים גבוהים משומנת
לאפות בתנור שחומם מראש 180
ל 40 דקות.או יותר תלוי לתנור שלכם.
לחמם בסיר קטן את המייפל לדקה או שתיים.
להפוך על מגש את העוגה, בעודה חמימה.
להבריש מייפל ומעל לפזר אגוזים קצוצים.
נעומי