ראש כרובית שלם בתנור -טעים טעים נחטף מהשולחן

אתי שחר
ראש כרובית בתנור
איזה טעים זה
מאת – אתי שחר 
המרכיבים-
1-2 ראשי כרובית
3-4 כפות מיונז
2 כפות מרק בצל
ההכנה –
ראש כרובית שלם, חתוך ישר בעלים מלמטה, כדי שאפשר יהיה אחר כך להניח בתבנית
.משרים במי מלח 30 דק' לפחות ,עם הפרחים כלפי מטה,
המים חייבים לכסות את ראש הכרובית, ואם יש מזיקים הם יצאו ויצופו אז לשים לב.
מסננים, שוטפים תחת מים זורמים, מבשלים במים  לריכוך חלקי בלבד,
שאר הבישול יבוא באפיה.
מכינים בלילה ממיונז ואבקת מרק בצל, אבקת המרק מלוחה,
אז לא להוסיף מלח, המרקם של התערובת צריך להיות כמו טחינה סמיכה לא יותר
מורחים את ראש הכרובית מכל הצדדים,
גם מתחת ובין הפרחים, ומכניסים על תבנית מרופדת לתנור 180 מעלות עד ששחום יפה,
טעים מאוד, ונחטף מהשולחן. .
מגישים שלם על צלחת הגשה יפה, אם נשאר ניתן לחמם במיקרו והטעם נשמר.

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *