תפוחי אדמה טעימים להתעללףףף!
תפוחי אדמה בשקית קוקי
מאת – מירב בדיט טליאז
המרכיבים-
4-5 תפוחי אדמה חתוכים לפלכים
3 כפות שמן זית\מלח
פלפל שחור
שום
פטרוזיליה קצוצה
ההכנה –
בקערת מים משרה כשעתיים- 4 תפוחי אדמה שלמים.
חותכת את תפוחי האדמה (משאירה קליפה) ומניחה בתוך שקית קוקי.
שופכת לתוך השקית שמן זית כ 2-3 כפות, מתבלת מלח פלפל ושום כתוש (כ 5-6 שיני שום),
מוסיפה פטרוזליה קצוצה דק וסוגרת את השקית.
מערבבת טוב טוב ומניחה את השקית על תבנית פיירקס.
עושה שני חורים קטנים עם קיסם (שהשקית לא תתנפח בתנור) ומכסה בנייר אלומיניום.
220 מעלות כ 20 דקות.
אחרי 20 דקות פותחת את השקית ומרוקנת לתוך התבנית.
מורידה ל 180 מעלות עד להזהבה יפה.
(ברגע ששופכת מהשקית לפיירקס מסירה את נייר האלומיניום).