פשטידת ברוקולי עשירה וטעימה
מאת –Meir Lea Negbi
המרכיבים-
30 ג' חמאה ומעט שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
500 ג' ברוקולי חתוך לחלקים קטנים ( או טרי או קפוא)
1קוטג' 250 גר'
1גבינה לבנה 250גר'
150 גר' גבינה צהובה מגוררת
צרור עירית קצוצה (שמתי בצל ירוק)
3 ביצים שלמות
2 כפות גדושות קמח רגיל
מלח , פלפל שחור
ההכנה –
להמיס החמאה להוסיף השמן ולטגן את הבצל.
לבשל ברוקולי עד ריכוך לא מלא.
לערבב את כל המצרכים
להוסיף את הבצל המטוגן …
למלא תבניות אישיות או תבנית מרובעת משומנת בינונית
לאפות 170 מעלות כ- 40 דקות