רולדה קצפת בשילוב עם ריבת חלב

אתי זוהר
רולדה עם קצפת וריבת חלב
מאת – אתי זוהר
המרכיבים-
4 ביצים L מופרדות
2 כפות שמן
7 כפות מיץ תפוזים
5 כפות סוכר
4 כפות גדושות קמח
1 כפית אפיה
ההכנה-
מקציפים חלבונים עם סוכר
אח"כ  מוסיפים חלמונים שמן. מיץ תפוזים ובסוף קמח ואפיה
מערבבים בעדינות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה.
מורחים את הבלילה בתבנית על נייר אפיה משומן
ואופים בתנור שחומם מראש כ- 10 דקות בחום בינוני 180 מעלות (אפיה פס עליון ותחתון)
אחרי האפיה מחכים כשתי דקות לקירור חלקי ומיד מגלגלים את הרולדה ביחד עם הנייר האפיה !
מקררים היטב
לקצפת :
מקציפים היטב
2 שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
* ריבת חלב בחירה
פותחים את הרולדה ומסירים את ניר האפייה.
מורחים חלק מהקצפת על הרולדה ומזלפים מעט ריבת חלב
מגלגלים לרולדה
ומורחים את יתרת הקצפת על הרולדה
מקשטים בפסי ריבת חלב מעל
הקצפת
אפשר לעטר במעט קוקוס קלוי
ומכניסים לקירור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *