עוגיות ״פרסה״ שקדים
מאת -Hen Moshe-zada
המרכיבים-
2
200 גר׳ חמאה קרה בקוביות
80 גר׳ אבקת סוכר(2/3 כוס)
100 גר׳ שקדים טחונים(1 כוס)
280 גר׳ קמח (2 כוסות)
1 כפית תמצית וניל איכותית
ההכנה –
במיקסר+גטרה לעבד למרקם קרמי: חמאה ואבקת סוכר.
לגרד עם מרית,ולהוסיף שאר החומרים עד אחידות הבצק ולא ללוש יותר:
צרים כדורים מן הבצק לפי הגודל הרצוי לכם,
ומגלגלים לגליל קטן, ומעצבים לצורת סהרון,
מניחים בתבנית עם נייר אפיה.
אופים ב175 מעלות כ18-19 דק׳
(כל תנור טיפה שונה, אז שווה לבדוק אחרי 15 דק׳.)
העוגיות נשארות יחסית לבנות ולא צריכות להזהיב,
הכי חשוב לבדוק בתחתית שיש הזהבה אם עוד בהירות לתת עוד כמה דק׳
.לקרר היטב ולבזוק אבקת סוכר!