מי מתחיל דיאטה ? מתכון לפסטרמה ביתית

ענת אייש

 

פסטרמה ביתית בריאה טעימה

מאת – ענת אייש

מתכון של יפה קוזלוב

המרכיבים

קילו חזה הודו

2 כפות מלח

חרדל

דבש

פלפל גרוס

כפית פפריקה

מעט שמן זית

ההכנה

להמיס 2 כפות מלח בכוס מים רותחים

לשפוך לקערה ולהוסיף ליטר מים קרים

להכניס את החזה ולהשרות במים לילה שלם אך לא פחות משעתיים

להוציא לייבש היטב את החזה.

לערבב יחד הרוטב:

1 כף חרדל דיז'ון

1 כף דבש

פלפל שחור גרוס

מעט פפריקה

למרוח היטב עם הידיים החזה מכל הצדדים

להדליק תנור על הכי גבוה 250 מעלות כשהתנור חם להכניס את החזה ל 20 דקות בחום גבוה בלי לכסות בכלל . לאחר מכן להוריד ל 160 לעוד 20 דקות

לכבות את התנור ולהשאיר את החזה עד שמתקרר

להוציא לפרוס ולנשנש.. בתיאבון! 😋

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *