מתכון לעוגת מוס שוקולד קלה ומהירה להכנה

Dor Ben Dayan Amgar

 

מתכון לעוגת מוס שוקולד ב10 דק

מאת –Dor Ben Dayan Amgar

המרכיבים-

שרוול פתי בר שוקו

200 גר' חבילות שוקולד חלב/מריר

200 גרם חמאה

2 שמנת מתוקה

שקית גלטין+חצי כוס מים חמימים

ההכנה –

את הפתי בר מכניסים למגימיקס עד שהופך לאבקה פירורית ,

מחממים במיקרוגל 100 גר חמאה ומערבבים עם חצי מכמות הפתי בר ומשטחים בתבנית  עגולה קפיצית קוטר 24 שהוכנה מראש.

לאחר מכן מחממים שוקולד +100 גר חמאה+רבע כוס שמנת מתוקה במיקרוגל עד להמסה אחידה.

ממיסים ג'לטין במים.

מקציפים את יתר השמנת מתוקה ומאחדים עם חצי כוס מהשוקולד המומס+ גלטין שהומס קודם .

מערבבים הכל ומניחים בתבנית מעל הבסיס.

ומעל השכבה הזאת שופכים את יתר תערובת השוקולד ולסיום את יתר האבקה המפוררת של הפתיבר.

מכניסים למקרר לשעה להתייצבות ובתאבון !!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *