מתכון לעוגת מוס שוקולד ב10 דק
מאת –Dor Ben Dayan Amgar
המרכיבים-
שרוול פתי בר שוקו
200 גר' חבילות שוקולד חלב/מריר
200 גרם חמאה
2 שמנת מתוקה
שקית גלטין+חצי כוס מים חמימים
ההכנה –
את הפתי בר מכניסים למגימיקס עד שהופך לאבקה פירורית ,
מחממים במיקרוגל 100 גר חמאה ומערבבים עם חצי מכמות הפתי בר ומשטחים בתבנית עגולה קפיצית קוטר 24 שהוכנה מראש.
לאחר מכן מחממים שוקולד +100 גר חמאה+רבע כוס שמנת מתוקה במיקרוגל עד להמסה אחידה.
ממיסים ג'לטין במים.
מקציפים את יתר השמנת מתוקה ומאחדים עם חצי כוס מהשוקולד המומס+ גלטין שהומס קודם .
מערבבים הכל ומניחים בתבנית מעל הבסיס.
ומעל השכבה הזאת שופכים את יתר תערובת השוקולד ולסיום את יתר האבקה המפוררת של הפתיבר.
מכניסים למקרר לשעה להתייצבות ובתאבון !!