עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן.
מאת סיגל עבדו
המרכיבים-
תחתית –
שרוול ביסקוויטים פתי בר או לוטוס מפוררים לפירורים לא דקים מידיי
100 גר חמאה מומסת
כף ליקר שאוהבים אני שמתי ליקר קפה.
למוסים.
מוס גבינה –
2 שמנת מתוקה 500 גר'
גביע גבינה לבנה 5 אחוז
גביע שמנת חמוצה
שקית אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב.
מוס שוקולד לבן-
2 שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג
חצי כוס חלב
3 חבילות שוקולד לבן
רבע כוס חלב
ההכנה –
תחתית – לערבב הכל יחד לעיסה לשטח על תבנית 26 להשאיר בצד.
מוס גבינה –
להקציף את הפודינג עם השמנת והחלב לקצף אחיד ולא קשה מידיי להוציא מהמיקסר ולערבב את הגבינה והשמנת ערבוב עדין .
לצקת על התחתית.
מוס שוקולד לבן-
להקציף כמו במוס גבינה 2 שמנת מתוקה אינסטנט פודינג וניל וחצי כוס חלב.
בקערה נפרדת לשים קוביות של 3 חב של שוקולד לבן עם רבע כוס חלב ולהמיס במיקרו בפולסים .
לערבב טוב טוב שלא יהיו גושים ולערבב עם השמנת ערבוב עדין ולצקת על מוס הגבינה.
ולקשט כיד הדמיון בהצלחה.