בצק לעוגיות חמאה מתאים לכל סוגי העוגיות ולאוזני המן
נאוה מלכה משתפת אותנו בבצק שלה לעוגיות המדהימות האלה
תודה על המתכון
המרכיבים-
400 גרם חמאה או מחמאה לפרווה..
2 שקיות סוכר וניל.
2 שקיות אבקת אפיה..
4 ביצים..
100 גרם קוקוס/או קמח שקדים
כוס סוכר
קילו קמח פחות כוס..(להוציא כוס קמח מהקילו ולעבד לבצק רך אם חסר אז להוסיף עוד קצת)
לעוגיות ריבה -מילוי.
ריבת תות
ההכנה-
ללוש את כל החומרים מלבד את הקמח..
את הקמח לא להוסיף את כל הקילו להוציא כוס אחת..
שיהיה כ- 750 גרם או עד לבצק רך ונעים..
לא לעבד מידי רק שמתגבש לבצק..
לקמח משטח עבודה קלות לחלק ל- 2
לרדד כל חלק לעובי חצי ס"מ.
לקרוץ עיגולים או פרחים.
אפשר צורות שונות לעוגיות חמאה .
לאפות ב 180 רבע שעה..
הזהבה קלה ממש.
ממליצה לזלף את הריבה עם שקית זילוף
החלק עם החור לפזר אבקת סוכר לפני שמחברים ואז להדביק.