בייגלך מלוחים שלא מפסיקים לנשנש

אילנה לוי

 

בייגלה מלוחים – אילנה לוי

המרכיבים

5 כוסות קמח,

חצי כוס שומשום

,1 ו-1/4 כפית מלח

100 גר' מחמאה / חמאה כמעט מומסת,

1 כוס מים חמימים

חצי כוס שמן

1 אבקת אפיה

וכף זרעי שומר.

ההכנה

לערבב הכל לבצק .

אם הבצק עדיין קשה, יש להוסיף עוד מים חמימים עד שמתקבל בצק רך ונעים לעבודה.
לחתוך לכדורים קטנים ומכל כדור ליצור גליל ולחבר לצורת בייגלה. לטבול בביצה טרופה מעורבבת עם מעט מים ולפזר שומשום מעל.
לאפות כ – 20 דקות ב 160 מעלות כדי שיהיו קרנצ'ים ואז להעלות טמפרטורה ל – 180 מעלות עד הזהבה, בערך עוד 20 דקות.
בהצלחה – אילנה לוי💗

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *