פשטידת ברוקולי פרווה קלה קלה וטעימה

Osnat Hershaft Saban

מתכון קל ומושלם לפשטידת ברוקולי פרווה שלי שתקבלו עליה המון המון מחמאות
פשטידת ברוקולי פרווה של אסנת

המרכיבים-
ברוקולי – 450 גרם, מפורק לפרחים.
4 ביצים L
4 כפות מיונז רגיל.
5 כפות קמח תופח.
מלח, פלפל שחור
כף אבקת מרק עוף פרווה.

אופן הכנה-
1. לבשל את הברוקולי במשך 3 דקות במי מלח ולקרר.
2. להקציף את הביצים שלמות.
3. להוסיף לתערובת הביצים את המיונז ואת הקמח בהדרגה. להוסיף גם את התבלינים ולבחוש היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
4. לשמן ולקמח תבנית לשפוך 3/4 מהבלילה לתבנית.
5. לסדר את פרחי הברוקולי מעל ולפזר את התערובת שנותרה מעל הברוקולי.
6. לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שמשחים.
בתיאבון ❤️ אוסנת

8 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *