מתכון קל ומושלם לפשטידת ברוקולי פרווה שלי שתקבלו עליה המון המון מחמאות
פשטידת ברוקולי פרווה של אסנת
המרכיבים-
ברוקולי – 450 גרם, מפורק לפרחים.
4 ביצים L
4 כפות מיונז רגיל.
5 כפות קמח תופח.
מלח, פלפל שחור
כף אבקת מרק עוף פרווה.
אופן הכנה-
1. לבשל את הברוקולי במשך 3 דקות במי מלח ולקרר.
2. להקציף את הביצים שלמות.
3. להוסיף לתערובת הביצים את המיונז ואת הקמח בהדרגה. להוסיף גם את התבלינים ולבחוש היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
4. לשמן ולקמח תבנית לשפוך 3/4 מהבלילה לתבנית.
5. לסדר את פרחי הברוקולי מעל ולפזר את התערובת שנותרה מעל הברוקולי.
6. לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שמשחים.
בתיאבון אוסנת
8 תגובות
האם אפשר להחליף קמח תופח בקורנפלור ואבקת אפייה?
כן תנסי אני חושבת שיהיה בסדר או קמח ללא גלוטן אחר או קמח שקדים
אני מפזרת על התחתית פירורי לחם
מצויין
אני מפזרת פירורי לחם בתחתית
כן בטח אפשר
שבת שלום. מה גודל התבנית?
20/28