עוף עם עלי מנגולד הכי טעם של ילדות

 

שמחה זנו
עוף עם סלק (מנגולד) הכי טעם של ילדות ובית…
מאת – שמחה זנו
המרכיבים-
חלקי עוף
חבילה גדולה עלי מנגולד שטופה היטב.
מלח
פלפל לבן
כורכום
5 שיני שום כתושות
ההכנה –
להרתיח את חלקי העוף בנפרד.
לחתוך את עלי הסלק לגבעול ועלים.
ולשטוף היטב.
לתבשיל אני מוסיפה רק את הגבעולים.
מהעלים אני מכינה סלט סלק או בורקס.
מי שרוצה יכולה להוסיף גם את העלים  לבישול.
לחם סיר עם שמן ולהניח את חלקי העוף בסיר.
להוסיף מעל את הסלק
מלח. פלפל לבן, כורכום
ושום
חצי כוס מים
לשפוך מעל הכל
ועל אש קטנה
לתת להתבשל לאט לאט כשעה.
יוצא טעיםםם
בהצלחה❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *