מתכון לעוגת תפוחים בחושה וקלה שלא מפסיקים ליישר אותה

איילה מרציאנו

 

המתכון מאת – איילה מרציאנו

  • כוס מידה אוניברסלי – שתייה חמה

המרכיבים-

כוס ו- 3/4 קמח תופח

כוס סוכר

4 ביצים

כוס שמן

קורט מלח

3/4 כוס מיץ תפוחים -או תפוזים

2 תפוחים גדולים קלופים וחתוכים לקוביות

מעורבבים עם 3 כפות סוכר

וכפית קינמון

ההכנה –

טורפים ביצים וסוכר .

מוסיפים בהדרגה את כל שאר המרכיבים בלי התפוחים – ולבסוף קמח.

מערבבים טוב ומעבירים לתבנית 24-26 משומנת או 2 אינגליש.

מפזרים את תערובת התפוחים למעלה.

אופים בתנור 170 מעלות 50 דקות או עד שיציבה.

מתכון לעוגת תפוחים בחושה וקלה שלא מפסיקים ליישר אותה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *