עוגת שמנת אפויה 10 דקות עבודה!!
ללא הפרדת ביצים וללא מיקסר
מאת – יליזבטה מיכאלוב
המרכיבים-
שרוול ביסקויטים 250 גר
100 גר חמאה
למלית
4 שמנת חמוצה 27% או 15%
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
ואינסטנט פודינג וניל אחד.
ההכנה –
לערבב ביסקויטים עם חמאה מומסת ולהדק לקרקעית של תבנית קפיצית 24
את המלית לערבב טוב ולשפוך מעל התחתית של הביסקויטים.
לאפות בתנור 180 מעלות במשך 50 דקות רגיל לא טורבו
אפשר לצפות בקרם שמנת מתוקה עם פודינג או עם שמנת חמוצה .
לדעתי אין צורך כי גם כך היא טעימה במקרם קרמי