שרה יוסף – מתכון של מגי נגר
המרכיבים-
1/2 כוס שקדים טחונים דק דק מולבנים
2.1/2 כוסות סולת
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 סוכר וניל
1/4 כפית סודה לשתיה
1/2 כוס מים
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט
לסירופ
2 כוסות סוכר.
2 כוסות מים
1/2 כוס מיץ תפוזים
כפית מיץ לימון
ההכנה-
את כל החומרים לערבב ביחד בקערה .לתת לבלילה לנוח חמש דקות .
בנתיים מכינים את הסירופ .
לשפוך את הבלילה לתבנית עגולה או מלבנית עם נייר אפיה .
על הבלילה לסמן מעויינים או קוביות.
להניח שקד בכל קובייה.
ןלאפות 180 מעלות כאשר העוגה זהובה קלות להוציא לסמן שוב
ולשפוך חצי מכמות הסירופ לאפות שוב עד שיהיה צבע זהוב טוב להוציא ולשפוך שוב את הסירופ הנותר ..
באהבה מגי נגר