מתכון למוקפץ / קארין אהרון
המרכיבים-
חצי קילו רצועות חזה עוף
כפית קורנפלור
כף סויה
כף טריאקי
3 שיני שום
פטריות טריות פרוסות
גזר חתוך לשרוכים
פלפלים בצבעים רצועות
רבע כוס סויה
מעט ג'ינג'ר חתוך דק
3 כפות צ'ילי מתוק
מלח
פלפל שחור
חצי חבילה אטריות נודלס
ההכנה –
להשרות רצועות עוף בקורנפלור סויה וטריאקי.
לטגן בווק את הרצועות ולהוציא לצד.
להמשיך ולהוסיף מעט שמן לטגן 3 שיני שום כתושות,
להוסיף פטריות, גזר, ופלפלים בצבעים, להקפיץ כמה דקות
לתבל עם סויה, צ'ילי מתוק, פלפל שחור ומלח..
להוסיף את העוף ואת האטריות שקודם נבשל בנפרד עם מים ומלח.
לערבב ולהגיש.קליל פשוט וטעים!!!