עוגת שוקולד גבוהה והכי טעימה

סילבי אילוז

הכנתי עוגת שוקולד כזו טעימה ממליצה לכם להכין

מאת – סילבי אילוז

עוגת שוקולד גבוהה המתכון של אופירה פחימה יחיה.
המרכיבים-
6 ביצים
כוס וחצי כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
 כוס שמן
כוס ועוד שליש מים חמים
5 כפות קקאו
2 כפות שוקולית
1 כף נס קפה
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
ההכנה –
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר וניל וכוס סוכר .
בקערה גדולה לשים חלמונים וחצי כוס סוכר ולטרוף היטב
להוסיף לחלמונים קקאו , שוקולית , נס קפה , מים חמים ושמן ולטרוף היטב , עכשיו להוסיף קמח ואבקת אפייה ולטרוף היטב .
להוסיף 1/3 מקציפת החלבונים לקערת החלמונים ולערבב עם המטרפה  בעדינות ואז להוסיף את כל יתרת החלבונים ולטרוף הכל .
לשמן מעט תבנית פלא ולצקת את הבלילה .
לחממם תנור ל 170 מעלות
לאפות כ -70 דקות.
לקרם: להמיס במיקרו בהדרגה 150 גרם שוקולד מריר וחצי מיכל שמנת מתוקה/ פרווה עד שנמס ולשפוך על העוגה.
לקשט מלמעלה בקוקוס או גירוד של שוקולד לבן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *