זה טעים וזה ממש קל להכין
טורטייה ממולאת בבשר טחון .
הכי קל שבעולם
טורטייה עם בשר טחון
מאת – Ludmila Kupstaitis Kushnir
המרכיבים-
חצי קילו בשר טחון
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כפית פפריקה
אפשר מעושנת
מעט כמון
שום גבישי חצי כפית
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
התבלינים לפי טעם אישי
שכל אחת תשים מה שהיא אוהבת.
ההכנה –
מטגנים בצל חתוך דק דק בטיפה שמן (שלא ישרף מוסיפים מדי פעם כמה טיפות מים)
מערבבים 500 גר בשר טחון מלח ופלפל ,פפריקה מתוקה מעושנת, כמון, 1שום גבישי
ורבע צרור פטרוזיליה קצוצה.
מוסיפים גם את הבצל המטוגן.
על טורטייה משטחים בשכבה דקה את הבשר ומכסים עם טורטייה שניה
כמו סנדוויץ דק.
חותכים ל 4 ומטגנים בשמן חם
בתאבון
תגובה אחת
1) כמה טורטיות צריך ליצור סנדוויץ דק מ – 500 גרם בשר טחון ??
2) לאחר חיתוך כל סנדוויץ דק ל-4 צריך להדק כל חלק ??