סיגר פילו ממולא בשר טחון
זה טעים ומנחם ובשבת זה אצלנו בשולחן
תמונה באדיבות גילת אברהם
המרכיבים-
עלי פילו
שמן
חצי קילו בשר טחון
2 בצל קצוץ
חופן צנובר
2 שיני שום כתוש
מלח
פלפל
כף סילאן
קצת קינמון או בהרט
אפשרות לירק קצוץ פטרוזיליה או כוסברה
ההכנה –
נטגן בצל נוסיף בשר ונערבב עד לתערובת פירורית.
נקרר טוב טוב.
נוסיף תבלינים ונערבב.
נמרח או עם ספריי שמן על כל הדף.
נחלק ל- 2
על כל חלק נשים בקצה שורה של מילוי בשר ונגלגל לסיגר.
נמרח שמן למעלה – שומשום
אפייה 20-30 דקות 180 מעלות
זה טעים טעים טעים
שבת שלום.
2 תגובות
סיגר בשר
האם ממלאים בחצי עלה?
תודה
רבקה
כן