סיגר פילו ממולא בשר טחון איזה קריספי – חלום !

 

גילת אברהם

סיגר פילו ממולא בשר טחון

זה טעים ומנחם ובשבת זה אצלנו בשולחן

 

תמונה באדיבות גילת אברהם

המרכיבים-

עלי פילו

שמן

חצי קילו בשר טחון

2 בצל קצוץ

חופן צנובר

2 שיני שום כתוש

מלח

פלפל

כף סילאן

קצת קינמון או בהרט

אפשרות לירק קצוץ פטרוזיליה או כוסברה

ההכנה –

נטגן בצל נוסיף בשר ונערבב עד לתערובת פירורית.

נקרר טוב טוב.

נוסיף תבלינים ונערבב.

נמרח או עם ספריי שמן על כל הדף.

נחלק ל- 2

על כל חלק נשים בקצה שורה של מילוי בשר ונגלגל לסיגר.

נמרח שמן למעלה – שומשום

אפייה 20-30 דקות 180 מעלות

זה טעים טעים טעים

שבת שלום.

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *