עוגת אגוזים ושוקולד היא כל כך טעימה ומתאימה לפסח
העוגה שלנו לפסח
מאת – אירית דהן
המרכיבים-
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
100 גר' אגוזי מלך קצוצים דק
100 גר' שוקולד מריר מרוסק מגורד
כוס קמח מצה /או קמח רגיל לא בפסח
שקית אבקת אפיה
קורט מלח
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים/מיץ
לציפוי –
שמנת מתוקה /פרווה
כוס חלב/צמחי
שקית אינסטנט פודינג וניל
ההכנה –
נערבב קמח אגוזים שוקולד ואבקת אפייה .
נקציף את החלבונים עם סוכר לקצף יציב .
נוסיף בזרם דק- חלמונים, שמן, מים ונמשיך לערבב לאט לאט.
נוסיף את הקמח.
נעביר לתבנית מלבנית או עגולה 26 מלבנית הקטנה 20/25
אפייה 170 מעלות עד שיציבה משהו כמו 50 דקות או שעה.
לאחר שמתקררת להקציף הציפוי לצפות ולפזר שוקולד מגורד.
תגובה אחת
מה גודל התבנית המלבנית
האם בתבנית 26 העוגה יוצאת גבוהה