עוגת אגוזים שוקולד וקצפת הכי טעימה והיא גם כשרה לפסח

 

אירית דהן

עוגת אגוזים ושוקולד היא כל כך טעימה ומתאימה לפסח

העוגה שלנו לפסח

מאת – אירית דהן

המרכיבים-

6 ביצים מופרדות

כוס סוכר

100 גר' אגוזי מלך קצוצים דק

100 גר' שוקולד מריר מרוסק מגורד

כוס קמח מצה /או קמח רגיל לא בפסח

שקית אבקת אפיה

קורט מלח

3/4 כוס שמן

3/4 כוס מים/מיץ

לציפוי –

שמנת מתוקה /פרווה

כוס חלב/צמחי

שקית אינסטנט פודינג וניל

ההכנה –

נערבב קמח אגוזים שוקולד ואבקת אפייה .

נקציף את החלבונים עם סוכר לקצף יציב .

נוסיף בזרם דק- חלמונים, שמן, מים ונמשיך לערבב לאט לאט.

נוסיף את הקמח.

נעביר לתבנית מלבנית או עגולה 26 מלבנית הקטנה 20/25

אפייה 170 מעלות עד שיציבה משהו כמו 50 דקות או שעה.

לאחר שמתקררת להקציף הציפוי לצפות ולפזר שוקולד מגורד.

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *