אין על קובה של פסח זה הכי טעים שיש

עדינה הללי

קובה לפסח
מתכון מאת

עדינה הללי

וכך מכינים קובה כשרה לפסח

המרכיבים

כוס אורז טחון/ קמח אורז יש לקנות
כוס קמח מצה
חצי כוס שמן

מים לפי צורך

למילוי –

2 בצל מטוגן
חצי קילו בשר טחון
מלח פלפל שחור

בהרט
ההכנה

מערבבים מרכיבי הקובה ומוסיפים מים בהדרגה עד שנעשה בצק נוח למילוי.

ללוש טוב טוב מנוחה חצי שעה
המילוי –
הרבה בצל לטגן
שמזהיב במחבת , להוסיף את הבשר ולטגן ולהוסיף תבלינים מלח,פלפל.

לקחת חתיכה מהבצק לשטח .

למלא המילוי בשר לסגור לקובה.

ככה להכין את כולם.

ואז לטגן בשמן עמוק

בהצלחה

אין על קובה של פסח

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *