את אלה אני הכי אוהבת בפסח למרות שבכל השנה מכינה אותם
לביבות תפוחי אדמה פירה
כמה פשוט ככה טעים
המרכיבים-
3 תפוחי אדמה גדולים מבושלים במים ומעוכים לפירה
1 בצל גדול מגורר בפומפייה
4 כפות קמח מצה /רגיל
2 ביצים
מלח
פלפל
קצת מרק עוף- לא חובה
חצי כפית כורכום.
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
ההכנה –
לערבב הכל יחד טוב טוב ולתבל .
ליצור לביבות ולטגן בשמן עמוק. הכי טעים מטוגן.
אפשר גם לאפות על גבי נייר אפיה שמשומן טוב ולהבריש שמן גם מעל.
בתנור חצי שעה 180 מעלות להפוך באמצע.
תהנו!