לביבות תפוחי אדמה של פסח

Natali Levi

את אלה אני הכי אוהבת בפסח למרות שבכל השנה מכינה אותם

לביבות תפוחי אדמה פירה

כמה פשוט ככה טעים

המרכיבים-

3 תפוחי אדמה גדולים מבושלים במים ומעוכים לפירה

1 בצל גדול מגורר בפומפייה
4 כפות קמח מצה /רגיל
2 ביצים
מלח
פלפל
קצת מרק עוף- לא חובה
חצי כפית כורכום.
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
ההכנה –
לערבב הכל יחד טוב טוב ולתבל .
ליצור לביבות ולטגן בשמן עמוק. הכי טעים מטוגן.
אפשר גם לאפות על גבי נייר אפיה שמשומן טוב ולהבריש שמן גם מעל.
בתנור חצי שעה 180 מעלות להפוך באמצע.
תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *