חמוצים טעימים של בית
מכינים אותם בקלי קלות
מאת – יליזבטה מיכאלוב
המרכיבים –
חצי כרוב גדול
5 שיני שום
2 עלי דפנה
5 פלפל אנגלי
שומר
2 קולרבי
3 גזרים
2 גמבה
פלפל צהוב
פרחי כרובית קטנים
2 פלפלים חריפים
סלרי פרוס
כף מלח
מים
חומץ
שמן
לימון
מעט כורכום לצבע לא חובה
ההכנה –
פורסים לרצועת את הירקות. שמים בקערה זכוכית.
בסיר שמים 3 כוסות מים
כף גדושה מלח
שליש כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס חומץ
2 כפות מיץ לימון
מביאים לרתיחה את כל הנוזלים .
שופכים על הירקות .
נותנים לזה להתקרר
לאחסן במקרר .
זהו אפשר לאכול .
בתאבון
2 תגובות
מה צריך לשנות במתכון אם לא משתמשים בסוכר?
כלום פשוט אל תשימי