המרכיבים-
קוביות צלי כתף 5 קילו או יותר
2 גזרים חתוך גס
צרור סלרי חתוך גס
בצל סגול
יין אדום כחצי בקבוק
פלפל שחור גרוס
כפית מרק עוף
3 כפות סילאן
מלח
עלה דפנה
5 פלפל אנגלי
חופן פירות יבשים- שזיפים,משמש,צימוקים
ההכנה –
בשר מספר 5 חתוך לקוביות
לטגן טוב טוב לסגור מכל הכיוונים.
להוציא את הבשר
לטגן את הירקות בצל ,סלרי חתוך וגזר.
להוסיף את הבשר לירקות להוסיף יין אדום חצי בקבוק .
סילאן ,פלפל שחור, מרק עוף ,עלה דפנה פלפל אנגלי.
פירות יבשים – לא חייבים.
להוסיף מים רתוחים לסגור סיר.
לבשל 3 שעות אש נמוכה.
לבדוק טעמים, לבדוק אם מוכן ורך מספיק לפני שסוגרים את האש.
4 תגובות
ולהסתפק ב-2-2.5 קילו מותר?
בסדר כמה שצריך תוסיפי תבלניים לפי טעם
כמה מים רתוחים מוסיפים לסיר?
הכל טוב, רק למה מרק עוף?
לא צריך את המרק עוף !!!