המרכיבים-
1 קילו חזה עוף טחון
1 גזר
1 בצל
1 תפוחי אדמה
4 עלים של סלרי
1 חבילת פטרוזיליה
3 כפות קמח מצה או פירורי לחם רגילים לא מוזהבים.
2 ביצים
1 בצל מטוגן קצוץ
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף מרק עוף פרווה
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית גריל עוף
1/2 כפית כרכום
2 כפות שמן
ההכנה –
לטחון יחיד גזר בצל סלרי פטרוזיליה במעבד מזון .להוסיף לעוף ושאר המרכיבים.
ללוש היטב היטב ולתת מנוחה כ- 15 דקות במקרר
ליצור קציצות בעזרת ידיים רטובות ולטגן עד הזהבה.
ניתן להקפאה
3 תגובות
אני טובלת בפרורי לחם או קמח מצה לפני הטיפול מוסיף המון!
לפני הטיגון
תודה רבה מתכון נפלא