עוגיות מרנג קוקוס
מאת – לימור צאמל
עפ"י מתכון של אריה רוזנשטוק
המרכיבים –
6 חלבונים
11/2כוסות סוכר
קורט מלח
3 כוסות קוקוס
ההכנה–
על בן מארי שמים קערה עם חלבונים וסוכר ,טורפים כל הזמן עד שלא נשארים גרגירי סוכר בכלל. מוסיפים את המלח
מעבירים למיקסר מתחילים להקציף 8 דקות.
קצף חזק ויציב.
מקפלים את הקוקוס בהדרגה עד לקבלת מסה אחידה
מזלפים למנג'טים. אפשר בחלק לשים טיפה צבע מאכל אדום.
מכניסים לתנור 130 מעלות לא טורבו 20 דקות בהצלחה 🌹🌹
פסח זה תמיד עוגיות קוקוס
מתאימות גם למימונה