עוגיות תמרים כשרות לפסח/ אופירה יחיא
המרכיבים-
150 גרם חמאה/מחמאה, בטמפרטורת חדר (חובה)
חצי כוס סוכר
שקית סוכר וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
2 שקיות קמח תופח כשר לפסח של אסם
המתכונים שלנו לפסח
ההכנה-
בקערת מיקסר עם וו גיטרה לשים חמאה, שמן, מים, סוכר וסוכר וניל, ולערבב .
לעצור את המיקסר ולהוסיף את הקמח. לערבב מעט עד שמתקבל בצק נעים מאוד.
לתת לבצק לנוח קצת אפשר חצי שעה במקרר.
לחלק לארבעה חלקים שווים. לקמח (עם קמח תפוחי אדמה )
מעט נייר אפייה ולרדד לעלים בעובי בינוני.
למרוח ממרח תמרים, לפזר קינמון ולגלגל.
לאפות ב- 180 מעלות כ- 25 דקות בערך,
עד להזהבה קלה.
בהגשה: לפזר אבקת סוכר .
4 תגובות
אפשר ללוש את הבצק ביד ללא מיקסר?
כן
האם אפשר ללוש את הבצק ללא מיקסר?
כן