סושי שוקולד וקוקוס
קינוח מעולה גם לפסח
מאת –Marina Semyanov
מתכונים לפסח כאן
המרכיבים-
לשוקולד –
200 גר שוקולד מריר
200 גר שמנת מתוקה
למילוי קוקוס-
100 גר שוקולד לבן
50 גר שמנת מתוקה
150 גר' שמנת מתוקה
50 גר אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס קוקוס
לציפוי-
קוקוס
ההכנה –
נכין גנאש שוקולד נמיס שוקולד מריר ושמנת במיקרו.
נעביר ל-2 תבניות אלומיניום בגודל בינוני אפשר על גבי נייר אפיה
נחלק גנאש לשני מלבנים.נשטח, מהן נכין 2 רולים.
מקפיאים לשעה.
המילוי –
להמיס שוקולד לבן במיקרו עם 50 גר' שמנת .לערבב לשים במקרר.
אחר כך להקציף שמנת אינסטנט לקצף יציב עם השוקולד הלבן המקורר.
להקציף הכל יחד- להוסיף אחר כך את הקוקוס.
להעביר לשקית זילוף ולזלף על ניר אפייה 2 גלילים גדולים.
להעביר למקפיא.
אחר שקופא להוציא ולהניח על השוקולד גנאש שהתקשה.
לגלגל יחד לרול.
לגלגל בקוקוס .
לשים במקרר.
4 תגובות
שלום רב,
האם אפשר לוותר על השוקולד הלבן כי הוא חלבי? אשמח לקינוחים פרווה.
תודה וחג שמח
המתכונים נהדרים. שמחה תמיד ללמוד מהם ולהכין. 🙏
אני מכינה עם שמנת צימחית והטעם מושלם
האם ניתן לשים במקום שוקולד לבן משהו אחר?
אינסטנט פודינג