סושי שוקולד קוקוס – קינוח ללא גלוטן

 

סושי שוקולד וקוקוס

קינוח מעולה גם לפסח

מאת –Marina Semyanov

 

מתכונים לפסח כאן 

חוברת המתכונים לפסח 

המרכיבים-

לשוקולד –

 

200 גר שוקולד מריר

200 גר שמנת מתוקה

למילוי קוקוס-

100 גר שוקולד לבן

50 גר שמנת מתוקה

150 גר' שמנת מתוקה

50 גר אינסטנט פודינג וניל

3/4 כוס קוקוס

לציפוי-

קוקוס

ההכנה –

נכין גנאש שוקולד נמיס שוקולד מריר ושמנת במיקרו.

נעביר ל-2 תבניות אלומיניום בגודל בינוני אפשר על גבי נייר אפיה

נחלק גנאש לשני מלבנים.נשטח,  מהן נכין 2 רולים.

מקפיאים לשעה.

המילוי –

להמיס שוקולד לבן במיקרו עם  50 גר' שמנת .לערבב לשים במקרר.

אחר כך להקציף שמנת אינסטנט לקצף יציב עם השוקולד הלבן המקורר.

להקציף הכל יחד-  להוסיף אחר כך את הקוקוס.

להעביר לשקית זילוף ולזלף על ניר אפייה 2 גלילים גדולים.

להעביר למקפיא.

אחר שקופא להוציא ולהניח על השוקולד גנאש שהתקשה.

לגלגל יחד לרול.

לגלגל בקוקוס .

לשים במקרר.

 

 

 

4 תגובות

  1. שלום רב,
    האם אפשר לוותר על השוקולד הלבן כי הוא חלבי? אשמח לקינוחים פרווה.
    תודה וחג שמח
    המתכונים נהדרים. שמחה תמיד ללמוד מהם ולהכין. 🙏

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *