מאירובו
לביבות של פסח
ללא גלוטן
לביבות לפסח – אין לכם מושג כמה טעים.. ללא גלוטן והכי טעימות שיצאו לי .
לביבות ללא גלוטן מאת – מלי מאירוב
המרכיבים –
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
אפשר קישור אחד
בצל
חצי צרור פטרוזיליה
5 ענפים של בצל ירוק
2 ביצים
2 כפות קורנפלור או קמח תפוחי אדמה
מלח
פלפל שחור
ההכנה –
תפוחי אדמה נגרד ונשים במסננת .
יחד עם 2 גזרים מגורדים ,בצל מגורד
נשאיר במסננת ונסחט טוב טוב עם הידיים, מנוזלים.
נעביר לקערה .
נוסיף חצי צרור פטרוזיליה קצוצה,
5 ענפים בצל ירוק חתוך,2 ביצים.,2 כפות קורנפלור,כפית וחצי מלח,כפית פלפל שחור.
נחמם שמן במחבת גובה כמו לטיגון שניצל
ניקח עם כף מהתערובת ונטגן משני הצדדים.