הלחמניות המוצלחות שלי לפסח כל הטיפים להצלחה – הכי טעימות שיש

סופיה אביטל

לחמניות של פסח מקמח מצה

הכי טעימות שיש

הכינה סופיה אביטל

 

המתכון עפ"י מלי מאירוב

 

המרכיבים

2 כוסות מים

חצי כוס שמן

כפית סוכר

כפית מלח

2 כוסות קמח מצה

חצי כפית אבקת אפייה כשל"פ

6 ביצים

ההכנה

לחמם בסיר מים עם שמן מלח וסוכר

כשזה רותח להוסיף קמח .

לערבב במהירות ולהוריד מהגז.

לקרר קצת ולהוסיף ביצים אחת אחרי השניה .

לערבב תוך כדי. טוב טוב.

לשים כדורים על ניר אפיה בעזרת ידיים רטובות.

לחרוץ למעלה .

טיפ – לא לפתוח את התנור בזמן האפייה ,

לאפות 200 מעלות 20 דקות

אחר כך להנמיך ל 180 לעוד בערך 25 דקות.

לבדוק לחמניה אחת אם אפוי טוב .

לא להוציא ישר מהתנור .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *